piraattituomas

Kansalaiset. Toverit. Liittykäämme yhteen.

Ehdotan, että me, maailman tilasta tietoiset, yksilön, tiedon ja mielipiteenvapautta kannattavat, ympäristöstä (vailla hiilidioksidiin, verotukseen, ja YK:hon liittyviä ennakkoajatuksia) huolestuneet, EU -kriittiset, identiteetiltämme suomalaiset (ainakin suurimmaksi osaksi), itsenäisyyttämme ja vapauttamme arvostavat kansalaiset, jotka myös tahdomme säilyttää maamme talouden itsenäisenä uuden ajan siirtomaavallalta ja nöyryytykseltä, valtaamme Petäjäveden kunnanvaltuuston kunnallisvaaleissa 2012.

 

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pet%C3%A4j%C3%A4vesi

 

Petäjävedellä on vain 4022 asukasta.

 

Heistä 2/3 on äänestysikäisiä.

 

Jos 2000 äänioikeutettua vaihtaa kirjansa Petäjävedelle kunnallisvaaleja varten, valtuusto on meidän. Jos 4000, saamme valtuuston lähes kaikki paikat.

 

Sinun ei tarvitse muuttaa Petäjävedelle. Riittää, että muutat sinne kirjasi. Vaikka Poste Restante. Voit vielä kääntää postisi Petäjävedeltä minne haluat. Näin turvaat paitsi tervejärkisen kunnanvaltuuston, myös postipalvelut eräässä pienessä kunnassa, jossa tämänhetkisen yhteiskuntajärjestyksn vallitessa jopa posti on jatkuvan lakkautusuhan alla.

 

Teemme omannäköisen kunnan, missä kaikki on taas mahdollista.

 

Itse asiassa, mikä tahansa asukasluvultaan pieni kunta kelpaa, kunhan me kaikki "muutamme" samaan kuntaan.

 

Kansalaiset. Toverit. Liittykäämme yhteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Tronic kuva
Lasse Kärkkäinen

Nettiäänestysten lisäksi on siis mahdollista röllätä kunnallisvaaleja? :)

Aion kuitenkin olla ilonpilaaja ja äänestää Espoossa, sillä minua ei hirveästi lämmitä vaikka jossain pershikiällä (anteeksi vaan) saataisiinkin tuoretta politiikkaa, kun kuitenkin itse asun täällä.

Käyttäjän piraattituomas kuva
Tuomas Santakallio

Jos me jyväskyläläiset vallataan meidän naapurikunta Petäjävesi, niin te espoolaiset voitte vallata Kauniaisen!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo muutama vain, empä ole hoksanu aatellakkaan, sitähän voi laittaa kirjat sinne, missä assuu ennestäänki hyviä tyyppejä!!! Tai minne tet hyvät, ajattelevaiset meettä, niin mieki paan kirjat sinne!

Toimituksen poiminnat